Verhuizen in Stadskanaal of in de omgeving van Groningen?

Woningontruiming Oosterveld

Alles onder een dak!

Naast verhuizen in alle soorten en maten, zijn wij ook al jaren actief in de woningontruiming.

Woningontruiming Oosterveld is voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, inclusief de eilanden, en Noord Flevoland.

Het ontruimen van een woning of andere ruimte kost tijd, zorg en energie. Vaak is er sprake van een grote tijdsdruk en emotionele omstandigheden. Woningontruiming Cor Oosterveld is uw betrouwbare en discrete partner voor de ontruiming van uw kantoor, winkel, bedrijfshal, woning, appartement, flat, garage, berging of zolder! Woningontruiming Cor Oosterveld heeft door heel Nederland lokale contactpersonen, waardoor u altijd een gespecialiseerde gesprekspartner bij u in de buurt vindt.

Wij bieden u een totaaloplossing voor het ontruimen van uw woning of andere ruimte. Nadat u akkoord bent gegaan met de vooraf opgestelde schriftelijke offerte, helpen wij u bij het leeghalen van de ruimte, de voor- en eindinspectie (eventueel in overleg met de woningbouwvereniging), het vervoeren van de inboedel, het milieuvriendelijk gescheiden afvoeren van het afval en het bezemschoon opleveren van de ruimte. Als onze medewerkers tijdens het ontruimen toch nog waardevolle spullen tegenkomen, dan wordt u daar natuurlijk over geïnformeerd. Voor antieke, waardevolle spullen brengen wij u eventueel in contact met een antiquair of veilinghuis bij u in de buurt.

Voor spullen die u niet wilt houden, maar die nog wel gebruikt kunnen worden, vinden wij graag een tweede thuis via bijvoorbeeld de Kringloopwinkel of kerkelijke en maatschappelijke instanties. Spullen die niet meer kunnen worden hergebruikt sorteren wij voor recycling en milieubewuste afvalverwerking.

Vaak is de aanleiding voor de ontruiming van een woning een emotionele aangelegenheid die veel stress met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan een openbare verkoop, faillissement, verhuizing naar een verpleeghuis, scheiding of het overlijden van een dierbare. Juist op die momenten is het een opluchting de ontruiming over te kunnen laten aan een specialist. Woningontruiming Oosterveld biedt u hiervoor de totaaloplossing. Met de het juiste materiaal, de mankracht en expertise zorgt Woningontruiming Cor Oosterveld voor een discrete en snelle ontruiming van de woning volgens de hiervoor gestelde eisen van woningbouwverenigingen en verzorgingshuizen, voor het vervoer of de opslag van de inboedel en voor het milieubewust afvoeren van het afval.

Vanzelfsprekend worden van tevoren afspraken met u gemaakt, zodat de ontruiming zoveel mogelijk naar uw wens plaatsvindt.

 

 

Euro Verhuizingen voorziet u graag van een passende, gratis en geheel vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.