Verhuizen in Stadskanaal of in de omgeving van Groningen?

Seniorenverhuizing

Verhuizen hoeft geen dure aangelegenheid te zijn. Euro Verhuizingen biedt u de mogelijkheden zelf keuzes te maken in de diensten die u afneemt, zonder daarbij de kennis en ervaring van een professionele verhuizer te verliezen.

Zo kunt u beschikken over een professionele verhuizer, een vrachtwagen en alle benodigde verhuismaterialen, terwijl u zelf voor extra mankracht kunt zorgen. Onze verhuizer helpt bij het inladen van al uw spullen en assisteert verder waar nodig. Ook kan hij u helpen met een gedetailleerde verhuisplanning en bij het zorgvuldig en veilig inpakken van uw waardevolle spullen.

Euro Verhuizingen is een familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van groot naar klein, bijvoorbeeld van uw eigen woning naar een seniorenflat. Door persoonlijke ervaringen weten wij dat dit een grote impact kan hebben.

Wij begrijpen dat en zullen daarom de tijd nemen om u bij te staan bij deze verandering. Tijdens de gehele verhuizing zorgen wij ervoor dat u één contactpersoon heeft, die uw specifieke situatie en persoonlijke wensen kent. Kunt u nog eigen mankracht inschakelen, dan maken wij daar geen probleem van. Op die manier kunt u namelijk de kosten lager houden.

Wij kunnen u al verhuizen vanaf € 180,-. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven klik hier...

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons uiteraard bellen. Dit kan ook op zaterdag!! Mobiel zijn wij te bereiken op nummer 06-14235558.

Uiteraard bieden wij ook onze totaalservice voor uw particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing.

 

 

Euro Verhuizingen voorziet u graag van een passende, gratis en geheel vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.