Verhuizen in Stadskanaal of in de omgeving van Groningen?

Tarieven verhuizingen

Soort verhuizing

Uurtarief (incl. BTW)

 

2 verhuizers en bakwagen 20 m3

€100.00

 
2 verhuizers met bakwagen en aanhangwagen (42m3) € 120,00  
Verhuislift in combinatie. met verhuizen € 25.00  
Verhuislift € 65.00  

Overige mogelijkheden:

  • Verzekering € 40,00
  • Verhuisdozen € 1,50 per stuk
  • Bezorgen verhuisdozen € 25,00

Wij berekenen de uren die wij besteden vanaf het inpakken op het oude adres tot en met het uitpakken op het nieuwe adres. Bovendien wordt de reistijd tussen het oude en nieuwe adres berekend.

Voor een correcte inschatting van uw verhuiskosten kunt u via ons contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Om een goede inschatting te kunnen maken, hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:

  • Het aantal te verhuizen spullen.
  • Het aantal te demonteren en monteren verhuisspullen.
  • De noodzaak van een verhuislift.
  • De reisafstand tussen het oude en het nieuwe adres.

 

De laagste verhuiskosten vindt u bij Euro Verhuizingen

Het is voor ons van groot belang dat u uw wensen helder en duidelijk aan ons doorgeeft. Maar ook dat u aangeeft op welke verhuiskosten u wilt besparen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij u een correcte offerte aanbieden. Onze service kan geheel op uw wensen worden aangepast.

Als u meerdere offertes aanvraagt, adviseren wij u om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook welke werkzaamheden voor die prijs worden uitgevoerd. Luister ook goed naar uw gevoel; het gaat om uw persoonlijke spullen die u op een professionele, veilige manier wilt laten vervoeren.

Euro Verhuizingen helpt u graag met al uw vragen omtrent uw verhuizing. Neemt u gerust verhuizen/contact met ons op voor advies of informatie. U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken op telefoonnummer 0614235558.

 

 

 

Euro Verhuizingen voorziet u graag van een passende, gratis en geheel vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.